Start

Välkommen till

Sällskapet Släktforskarna Sandviken’s nya hemsida

Information från webmaster:

Vår sida låg tidigare på ett gratis webbhotell vilket resulterade i att sidan låstes när vi kom upp i en viss mängd datatrafik på servern. Vi har nu bytt webbhotell och databasen med alla användare gick tyvärr inte att återskapa på ny platsen. Men lugn, alla användarnamn och data kan överföras manuellt, det enda problemet som uppstår är lösenorden. Under vecka 35 kommer överflytten att göras och ni behöver inte göra något förrän ni får e-post med en länk till att byta lösenord. När ni klickat på länken kommer ni till en sida där ni anger det lösenord ni önskar.

Vi ber om överseende med detta men vi vill på detta sätt säkerställa att vi kan leverera en hemsida som helt uppfyller de krav vi har.

Från och med v 34 gäller denna adress och nu skickas ni inte längre vidare till en krånglig adress: www.sallskapetslaktforskarna.se

Medlemsavgiften

Du som ej betalt medlemsavgiften och fortfarande vill vara medlem , betala så snart du kan så slipper vi ta bort dig ur medlemslistan.

Har du funderingar om medlemsavgiften kan du alltid höra av dig till kassören Tina Lundmark 026-25 00 14 eller tinalundm@gmail.com