Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
18 inlägg.
Berit Nordin Berit Nordin skrev den 17 februari, 2022 kl. 17:05
Ledsen Per Erik men det lösenord jag fick från föreningen fungerar inte heller.
berit Nordin berit Nordin skrev den 10 februari, 2022 kl. 10:49
Kan inte logga in. Gjort ngt fel förstås. Det jag tänktr ha som lösenord verkar ha blivit anv.namn så hur ska jag fixa till det. Kan ni eller måste jag skapa ny inloggning?
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 22 december, 2021 kl. 18:45
Försökte Swisha medl.avg. för 2022, men fick svaret att nummer 123 456 61 inte är anslutet till Swish.
Svar från admin:
Blev fel men har gått ut ett nytt inbetalningskort med rätt nummer: 123 456 61 05
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 25 november, 2020 kl. 15:45
Såg artikeln i gårdagens Annonsblad 24/11 med bild på hela styrelsen. Det var ju synd att artikeln kom samtidigt som nya restriktioner börjat gälla, annars hade den säkert genererat en del nya besökare.
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 7 augusti, 2020 kl. 23:48
Saknar protokoll nr 2 samt det från årsmötet.
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 1 juli, 2020 kl. 01:09
Har publiceringen av protokoll på hemsidan upphört ?
Svar från admin:
Nu finns protokollen ute
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 13 juni, 2020 kl. 20:19
Besökte idag biblioteket, noterade då att allt materiel som föreningen hade där, är bortflyttat. Är det flyttat till nya lokalen? När det gäller den nya lokalen: var ligger den i Hantverkarbacken, hur kommer den att vara tillgänglig för medlemmarna, när blir "invigningen"? Ett förslag när det gäller gästboken är att förutom inläggets datum även publiceringsdatum, eftersom inläggen skall passera "censuren" innan publicering. Hans Bolund
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 3 mars, 2020 kl. 13:22
Jag såg i dagens (3/3) annonsblad annonsen om öppet hus. Det är bra att ni börjat annonsera. Det sägs ju att "syns du inte så finns du inte". Fortsätt på den vägen.
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 22 december, 2019 kl. 17:01
Önskar alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. Hans Bolund
Ingela Fängström Ingela Fängström skrev den 22 november, 2019 kl. 15:27
Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med redaktionen för Stamträdet. Jag har en berättelse om Björnjägaren Johan Källberg, Åsen Kungsgården som levde 1800-1862. Jag undrar om ni är intresserade av hans liv och jakthistorier. Jag är själv en avlägsen släkting till Johan och har i min ägo handlingar och tidningsurklipp och muntliga berättelser från mina kusiner Bo och Sören Vestberg, Åsen Kungsgården, som ligger till grund för min berättelse. Med vänlig hälsning Ingela Fängström, Strängnäs
Catarina Catarina skrev den 8 augusti, 2019 kl. 09:58
Hej Finns det fler än jag i föreningen som tycker att det här med dna och släktforskning är lite spännande? Har ni funderat på att ha "DNA-Cafe" i Sandviken?
perka68 perka68 skrev den 28 april, 2019 kl. 12:42
För alla er som undrar så blev det lite fel på årets medlemskort. Det står 2018 men gäller för 2019. Grön färg ska årets medlemskort ha.
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 23 april, 2019 kl. 14:35
Tack för medlemskortet för 2018 som kom med tidningen hoppas att gäller även för 2019 Hans Bolund
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 7 mars, 2019 kl. 13:36
Kanske det är dags att ta bort aktivitetslistan för 2018. Inaktuell information är bara irriterande. Hans Bolund
Svar från admin:
Eftersom Verksamhetsplanen som ligger till grund för Aktiviteter inte funnits tillgänglig tidigare än 24 Februari hos mig så har inte Aktivitetssidan ändrats. Detta är kanske något att ta upp på årsmötet att verksamhetsplanen kanske borde sträcka sig från årsmöte till årsmöte istället för från 1/1-31/12. Mvh Admin
Omar Henriksson Omar Henriksson skrev den 5 januari, 2019 kl. 10:58
Svenskt Porträttarkiv är nordens största arkiv med identifierade porträtt, producerat i Sandviken. Mer än 687.000 foton och biografier, och växer med 3-500 nya varje dag. Läs mer på https://omarsspa.blog
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 22 december, 2018 kl. 16:35
Tack för svar. Jag tycker att man skall vara väldigt försiktig med sitt personnummer, det borde räcka med att ange födelsenummer d.v.s. de sex första siffrorna. Dessutom verkar testen på värdet i fältet för personnummer vara "knepig".
Svar från admin:
Ja jag märkte nu vad du menade, tryckfelsnisse (jag) hade skrivit 10 siffror men har nu ändrat detta till ÅÅÅÅMMDD så man ser att det inte ska vara de 4 sista siffrorna med. Dessutom var kontrollen inställd på endast 8 siffror. Tack detta är bra information för mig att vissa testar systemet så jag får lite "feedback".
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 15 december, 2018 kl. 13:10
Många upplever problem med att logga in/registrera sig på nya hemsidan. Frågan om att jag är inte en robot kommer och man skall svara med att klicka på bilder, är det på hemsidan eller beror det på att jag idag kör via biblioteket? Dessutom ifrågasätter jag kravet på personnummer.
Svar från admin:
Tack Hans för att du säger till, det vi använde oss av på hemsidan kallas reCAPTCHA och används för att slippa att robotar skriver inlägg eller skapar oreda i medlemsarkiven genom att automatiskt generera ny medlemmar. Detta skulle vara ganska förödande för sidan om vi över ett dygn skulle få 1000 nya medlemmar som alla heter konstiga namn med adresser som inte finns. Nu har jag ändrat inställningen så att istället för den fullversionen med bilder, bara kommer en ruta att klicka i. Kravet på personnummer har vi dels för att vi enkelt ska kunna utesluta objudna gäster som försöker bli medlemmar på sidan men inte är medlemmar i föreningen, för det andra så underlättar detta sorteringen om man nu vill göra en utskrift av någon sort från adminsidan. Inget personnummer kan heller sökas av utomstående eftersom de endast visas för inloggade personer.
Hans Bolund Hans Bolund skrev den 2 oktober, 2018 kl. 20:34
Vad innebär "META" i högerspalten ??? Ser fram emot föredrag om valloner. Hbd
Svar från admin:
Meta är samlingsuttryck för användbara länkar för webbutvecklare, meta-taggar är korta ord som beskriver sidorna och som används av sökmotorer för att "boosta" antalet träffar. Under vår meta-rubrik har RSS-flöden mm samlats där andra webbutvecklare kan gå in och få uppdateringar från vår sida så fort nya inlägg görs i bloggen/nyheter.